Rudenėlio pramogos - ,,Rudeninė skrybėlė".

  • Paskelbė : Regina Vaitkevičienė
  • Paskelbta: 2023-10-12
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 10 ir 11 dienomis lopšelio-darželio "Naminukas" bendruomenė, besidžiaugdama rudenišku oru, šventė rudenėlio šventę „Rudeninė skrybėlė“ Vaikus, tėvelius ir visus svečius į darželio kiemą sukvietė smagi muzika. Šventės vedančiosios „Skrybėliukė“ su „Skrybėliuote“ (mokytojos Ana ir Aušra) bei "Rudenėlis" ir "Vasarėlė" (Mokytojos Ilona ir Saulė) kvietė visus būti geros nuotaikos, pramogauti ir būti aktyviais šventės dalyviais.  Vaikučiai puikavosi skrybėlėmis, papuoštomis spalvingais lapais ir rudens gėrybėmis. Tėveliai taip pat puošėsi rudeninėmis skrybėlėmis. Vaikai deklamavo, šoko ratelius, dainavo, minė mįsles, kartu su tėveliais kūrė rudeninį orkestrą ir atliko jiems skirtas užduotėles. Daug puikių emocijų sukėlė tėvelių ir vaikų rudeninių skrybėlių paradas. Muzikinė pramoga baigėsi rudeniniu šokiu, kurį šoko visa „Naminuko“ bendruomenė.

Toliau visi buvo pakviesti į smagias ir įtraukiančias edukacines dirbtuves, kur vaikai su tėveliais galėjo išbandyti įvairias kūrybines veiklas. Iš gamtinių medžiagų kūrė rudenines puokštes, dekoravo skrybėles, kūrė paveikslėlius ir mandalas, ežiukus, grybus, namelius sraigėms, tapė bendrą rudeninį paveikslą, gamino sensorinius buteliukus, išbandė tapybą ant vandens, atliko sportines užduotis, galėjo nusifotografuoti prie rudeninės fotosienelės bei paragauti kvapnios rudeninės arbatos "Naminuko" arbatinėje.

Džiaugiamės visi turėję galimybę pabendrauti ir pabūti kartu!

Nuotraukos:
Raminta Petrulionienė, Ilona Žukienė, Estera Sidorovienė, Daiva Mickevičienė, Ana Simanovič, Aušra Tamošiūnienė, Monika Serapinaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • DUK
  • Mokytojams
Naujienų archyvas