Solidarumo bėgimas 2024

  • Paskelbė : Regina Vaitkevičienė
  • Paskelbta: 2024-09-20
  • Kategorija: Svarbu!

Gerb. Tėveliai!

Spalio 1 dieną mūsų lopšelio-darželio „Naminukas“ vaikai, mokytojai ir įstaigos bendruomenė dalyvaus SOLIDARUMO BĖGIME, kuris vyks Neries upės pakrantėje. Iš savo įstaigos išeisime 9.30 val., bėgimą pradėsime 10.00 val.

Jau 11 metų kiekvieną rudenį gausi Lietuvos ugdymo įstaigų bendruomenė pasitinka rinkdama solidarumo kilometrus. Jais 11 metų matuojame ne tik Solidarumo bėgimo metu įveiktus atstumus, bet ir šildantį visų mūsų gerumą ir nuoširdų norą padėti. Toks pagrindinis organizacijos „Gelbėkit vaikus“ socialinės paramos projekto tikslas – susiburti vieningai bendrystei tam, kad drauge ištiestume pagalbos ranką jos stokojantiems Lietuvos vaikams.

Kiekvienais metais mūsų bendrystė auga: prie Solidarumo bėgimo prisijungia vis daugiau ugdymo įstaigų. Bėga darželinukai, mokyklinukai, gimnazistai, profesinių mokyklų mokiniai, mokytojai, tėveliai bei kiti bendruomenės nariai. Solidarumo bėgimas yra visų mūsų susivienijimo šventė, be kurios ruduo nebūtų toks smagus, įkvepiantis ir dosnus.

Solidarumo bėgimą globoja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir Lietuvos Respublikos Švietimo ir mokslo ministerija.

Šiais metais prie Solidarumo bėgimo prisijungia ir mūsų lopšelis-darželis „Naminukas“.

Jūsų vaikai gaus skrajutes su 11-ojo Solidarumo bėgimo informacija – susipažinkite su ja. Įrašykite skiltyje „Rėmėjų vardai“ remiančio asmens vardą ir pinigų sumą, kurią aukojate (finansinė auka gali būti didesnė, mažesnė, tik simbolinė). Visai nesvarbu, kokią sumą Jūs paaukojate -svarbiausia, kad dalyvaujate šiame projekte. Bėgimo dieną – spalio 1-ąją vaikai atneš Jūsų paaukotą sumą ir įmes į specialiai šiam projektui sukurtą „Aukų dėžutę“.

Dėkojame, kad dalyvaujate ir aukojate šiam kilniam tikslui – organizacijai „Gelbėkit vaikus“.

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • DUK
  • Mokytojams
Naujienų archyvas